Protectis D3 800U.I. cu aroma de...

Protectis D3 800U.I. cu aroma de portocale x 10 tablete BioGaia

7350012554019
In stoc
48,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

ProTectis restabileste și întreține echilibrul florei intestinale, asigurând sănătatea tractului digestiv. Prin aportul de vitamina D, contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar și la menținerea sistemului osos în limitele optime.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Descriere:
BioGaia ProTectis cu vitamina D3, tablete masticabile cu aromă de portocale, este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis ® * (L. reuteri DSM 17938), patent al companiei BioGaia, Suedia. L. reuteri Protectis suplimentează flora intestinală prin aportul de lactobacili vii, contribuind astfel la restabilirea și menţinerea echilibrului acesteia. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular.
ProTectis -  restabileste și menține echilibrul florei intestinale, asigurând sănătatea tractului digestiv.
Lactobacillus reuteri Protectis, conţinut în ProTectis tablete masticabile, este prima tulpină probiotică izolată din lapte matern, fără toxine, replicarea sa fiind realizată la cele mai înalte standarde.
Doar 1 tabletă masticabilă pe zi asigură cel puțin 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis și 800 U.I./10 µg Vitamina D3, ceea ce reprezintă 200% din Valoarea Nutrițională de Referință, conform regulamentului UE 1169/2011.

 

Ingrediente:

-vitamina D 3 /colecalciferol, din lanolina din lâna de oaie (dl-alfa tocoferol, vitamina D 3 cristalizată, amidon modificat, trigliceride cu catenă medie, ascorbat de sodiu, sucroză, dioxid de siliciu) - 800 U.I./10µg
-îndulcitor: xilitol,
-Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg
-emulsifiant: ulei de palmier
-agent antiaglomerant: stearat de calciu

-agent de încărcare: izomalţ

-aromă de portocale și potențiator de aromă - acid citric anhidru

 

Doza recomandată:

Se recomandă administrarea unei tablete masticabile pe zi sau conform instrucțiunilor oferite de medicul dumneavoastră. Se poate administra pe termen lung
Administrarea este sigură atât pentru copii peste 3 ani, cât și pentru adulți.
Gust plăcut - aromă de portocală
Nu conţine conservanţi, zahăr, gluten sau lactoză.

Produsul poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

 

 

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte