OTC
Septolete Omni x 16 pastile de supt

Septolete Omni x 16 pastile de supt

3838989655525
In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Analgezic,antiinflamator,antiseptic

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Septolete omni 3 mg/1 mg pastile

Nu utilizaţi Septolete omni 3 mg/1 mg pastile:

- dacă sunteţi alergic la clorhidrat de benzidamină, clorură de cetilpiridiniu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

- medicamentul nu trebuie utilizat la copiii cu vârsta sub 6 ani, deoarece nu este recomandat acestei grupe de vârstă.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Septolete omni 3 mg/1 mg pastile, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Nu utilizați Septolete omni 3 mg/1 mg pastile pentru o perioadă mai mare de 7 zile. Dacă simptomele  se agravează sau nu se ameliorează, sau dacă apar alte simptome, de exemplu, febră, adresați-vă medicului.Utilizarea medicamentelor cu uz local, în special pentru o perioadă îndelungată de timp, poate duce la sensibilizare, caz în care tratamentul trebuie întrerupt.

Septolete omni 3 mg/1 mg pastile nu trebuie utilizat concomitent cu compuși anionici, cum sunt cei prezenți în pasta de dinți, de aceea nu se recomandă utilizarea medicamentului imediat înaintea sau după periajul dinților. Copii şi adolescenţi Septolete omni 3 mg/1 mg pastile nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 6 ani, deoarece acest medicament nu trebuie utilizat la această grupă de vârstă.

Nu utilizați Septolete omni 3 mg/1 mg pastile concomitent cu alte antiseptice. Septolete omni 3 mg/1 mg pastile împreună cu alimente, băuturi și alcool Nu luați Septolete omni 3 mg/1 mg pastile împreună cu lapte, deoarece acesta reduce eficacitatea medicamentului. Nu luați Septolete omni 3 mg/1 mg pastile imediat înainte sau în timpul mesei. Nu mâncați și nu beți cel puțin o oră după ce luați Septolete omni 3 mg/1 mg pastile. Sarcina, alăptarea şi fertilitatea Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. În timpul sarcinii și alăptării, Septolete omni 3 mg/1 mg pastile trebuie utilizat numai sub supraveghere medicală. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Septolete omni 3 mg/1 mg pastile nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Administrare:

Adulți și adolescenţi cu vârsta peste 12 ani: Doza recomandată este de 3-4 pastile pe zi. Pastila trebuie dizolvată încet în cavitatea bucală, la interval de 3- 6 ore.

Copii cu vârsta de 6 până la 12 ani Doza recomandată este de 3 pastile pe zi. Pastila trebuie dizolvată încet în cavitatea bucală, la interval de 3- 6 ore.  

Copii cu vârsta sub 6 ani Septolete omni 3 mg/1 mg pastile nu trebuie utilizat la copiii cu vârsta sub 6 ani. Nu depășiți doza recomandată.

Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane) - reacție de hipersensiblitate, - blânde (urticarie), sensibilitate crescută a pielii la razele solare (fotosensibilitate), - îngustare bruscă, necontrolată a căilor respiratorii din plămâni (bronhospasm).

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane) - iritația locală a cavității bucale, senzație de arsură a mucoasei bucale. Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile) - arsura mucoasei bucale, pierderea sensibilității mucoasei bucale (anestezie). De obicei, aceste reacții adverse sunt trecătoare. Totuși, la apariția acestora, se recomandă să vă adresați medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă urmați instrucțiunile din acest prospect, veți reduce riscul apariției reacțiilor adverse.  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

Cum se păstrează Septolete omni 3 mg/1 mg pastile

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra în ambalajul original, pentru a fi ferit de lumină.

Ce conţine Septolete omni 3 mg/1 mg pastile -

Substanţele active sunt: clorhidratul de benzidamină și clorura de cetilpiridiniu. Fiecare pastilă conține clorhidrat de benzidamină 3 mg și clorură de cetilpiridiniu 1 mg. - Celelalte componente sunt: ulei de eucalipt, levomentol, acid citric anhidru, sucraloză, izomalt (E 953), albastru strălucitor FCF (E 133).

Cum arată Septolete omni 3 mg/1 mg pastile 

Pastile rotunde, de culoare alb albastru până la albastru, cu margini teșite. Pot fi prezente unele neregularități ale suprafeței. 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte