FARES Plantusin R13 x 30 comprimate...

FARES Plantusin R13 x 30 comprimate masticabile

5941141003732
In stoc
26,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Ajută la eliminarea disconfortului de la nivelul căilor respiratorii superioare

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

 INGREDIENTE/COMPRIMAT:
-zahăr
-extract de rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) 44 mg
-tinctură de propolis
-amestec volatil 30 mg: eucalyptol 12 mg, mentol, ulei esenţial de mentă (Menthae aetheroleum), anetol, ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum) 0,45mg, ulei esenţial de coada şoricelului (Millefolii aetheroleum)
-excipienţi (lactoză, amidon, talc).
Lemnul dulce este cunoscut de pe vremea egiptenilor și indienilor antici. Numele său provine din grecescul “glykeia rhiza” care înseamnă “rădăcina dulce”. Prin prezenţa mucilagiilor calmează iritaţiile mucoaselor gâtului, realizând totodată fluidifcarea şi eliminarea secreţiilor traheobronşice.
Propolisul conţine peste 300 de compuşi, printre care polifenoli, aldehide fenolice, chinine sesqviterpenice, cumarine, aminoacizi, şi compuşi anorganici, şi este cunoscut pentru efectul său de a reduce numărul microorganismelor potenţial patogene şi de a proteja împotriva bacteriilor. Îmbunătăţeşte răspunsul imunitar, contribuie la protejarea ţesuturilor, mucoaselor și a pielii.
Uleiul esenţial de mentă acţionează asupra sistemului respirator prin favorizarea fluidizării şi eliminării secreţiilor bronşice. Ajută la relaxarea musculaturii netede şi la calmarea iritaţiilor mucoaselor la nivelul tractului respirator superior şi la reducerea serceţiilor nazale, şi astfel, la uşurarea respiraţiei.
Uleiul esenţial de cimbru are ca efect de bază reducerea numărului microorganismelor potenţial patogene, inclusiv de la nivelul tractului respirator, efect mainfestat asupra unul larg spectru de microorganisme. De asemenea, uleiul de cimbru reduce contracturile musculaturii netede de la nivel bronşic, creşte totodată secreţia de mucus şi amplifică mişcările ciliare ajutând astfel la eliminarea secreţiilor bronşice.
Uleiul esenţial de eucalipt a început să fie adus în Europa din secolul XIX, fiind cunoscut sub numele de «Mentă de Sidney», datorită asemănării sale cu uleiul de mentă. Are proprietatea de a reduce numărul microorganismelor potenţial patogene din tractul respirator, de a elimina secreţiile bronşice, eliberând tractul respirator, uşurând şi împrospătând respiraţia.
Uleiul esenţial de fenicul are proprietăţi de reducere a contracturilor musculaturii netede de la nivelul căilor respiratorii, de fluidizare şi eliminare a secreţiilor bronşice, fiind util pentru reducerea iritaţiilor mucoasei gâtului, degajarea căilor respiratorii şi astfel pentru reducerea disconfortului respirator.
Uleiul esenţial de coada şoricelului: Denumirea științifică a acestei plante vine de la grecescul «Achilleia», nume dat în cinstea eroului Ahile, care a învăţat arta tămăduirii bolilor de la centaurul Chiron, iar «millefolium» înseamnă «o mie de frunze» —trimitere la aspectul frunzelor acestei plante, care sunt foarte fin divizate. Manifestă un bun efect de calmare a iritaţiilor gâtului și de reducere a contracturilor musculaturii netede de la nivelul căilor respiratorii.
BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul gâtului
-calmant al iritaţiei mucoasei bucale, faringiene şi a corzilor vocale
-ajută fluidificarea şi eliminarea secreţiilor bronşice
-contribuie la reducerea numărului microorganismelor potenţial patogene de la nivelul tractului respirator superior
-emolient la nivelul faringelui şi al căilor respiratorii superioare
-uşurează şi împrospătează respiraţia
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.
Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.
MOD DE ADMINISTRARE:
Copii 3-6 ani: 1/2 comprimat de 4 ori pe zi, la 1 oră după masă.
Copii 6-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă.
Copii peste 12 ani si adulţi: 1 comprimat de 6 ori pe zi, după mesele principale.
Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 8 comprimate pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
După administrare timp de 30 de minute nu se consumă alimente sau lichide.
Durata curei: 5-10 zile.
ASOCIERI RECOMANDATE:
-pentru eliminarea disconfortului respirator comprimatele Plantusin -R13 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, Biomicin Forte-A3/A15, Biomicin A2/A14, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25/R18, ceai Plantusin-R1, ceai Uşurarea respiraţiei-R1, ceai P-pulmonar-R14.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte