Vichy Idealia Pro Tratament corector impotriva petelor

Vichy Idealia Pro Tratament corector impotriva petelor 30ml

Stoc epuizat
0,00 lei
cu TVA

Acționează asupra celor 5 tipuri de pete: pete maronii, pete cauzate de soare, pete de îmbătrânire, pete roșii vasculare, pete post-acnee.

Descriere

Tehnologia DRM Bright™ + LHA : pentru prima dată într-un tratament de îngrijire a tenului, prima generație de activi capabili de a atinge sursa cea mai profundă a petelor, dermul și de a împiedica formarea petelor. 

Complexul DRM Bright™ este format dintr-un trio de ingrediente active brevetate Vichy, selecționate datorită complementarității și eficacității lor sinergice: Epérulina + Procisteina+ Vitamina Cg. Acest trio are acțiune anti-pigmentare, anti- inflamatoare și anti-oxidantă. Eficacitatea complexului a fost testată asupra unor modele inedite de piele pigmentată reconstruită.

Noua arhitectură a formulei Idealia Pro, între un serum și un fluid, este cea mai potrivită pentru a acționa în profunzimea pielii și asupra celor 5 tipuri de pete, de la epiderm până în derm. Formula este penetrantă și foarte hidratantă (până la 24H), pentru un efect lejer și proaspăt. Îmbogățită cu pigmenți sidefii și particule de Diacalit, pentru un efect de înfrumusețare imediată, textura Idealia Pro Tratament corector uniformizează și iluminează imediat tenul.

Pentru toate tipurile de ten, chiar și sensibil.
Formulă hipoalergenica, fără parabeni, testat sub control dermatologic pe piele sensibilă.
Îmbogățit cu Apă Termală Vichy, calmantă și regenerantă.

Tratamentul corector cu acțiune în profunzime Idealia Pro poate fi utilizat ca unic produs de îngrijire, fiind adaptat tuturor tipurilor de ten ( excepție: tenul uscat sau foarte uscat, pentru care este recomandată utilizarea unei creme nutritive înainte, pentru un plus de confort sau înaintea aplicării oricărui produs de ingrijijre dimineața și seara). Se aplică dimineața și seara într-un strat subțire. Pe perioada estivală, se recomandă aplicarea Idealia Pro, urmată de aplicarea unui produs cu protecție solară.

30 ml

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.