• La reducere!
ColonHelp x 480g

ColonHelp x 480g

5941872400015
In stoc
77,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

ColonHelp este un supliment de fibre alimentare 100% natural, din plante de cea mai bună calitate, destinat detoxifierii intestinale.

Descriere

Indicaţii: Datorită acţiunii fibrelor care, în combinaţie cu lichidele, îşi măresc volumul şi curăţă cu delicateţe toxinele şi resturile alimentare din pliurile tubului digestiv, ColonHelp are numeroase beneficii pentru sănătate:

- contribuie la reglarea tranzitului intestinal, atât în constipaţie, cât şi în diaree;
- reduce senzaţia de foame, fiind de ajutor în curele de slăbire;
- ajută la menţinerea nivelului normal de colesterol şi trigliceride din sânge, susţinând sănătatea aparatului cardiovascular;
- contribuie la menţinerea glicemiei în limite normale;
- ajută la menţinerea unei flore intestinale sănătoase, contribuind astfel la sănătatea sistemului imunitar.

Precauții/contraindicaţii: Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Condiții de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură de maximum 22 grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricaţiei, respectând condițiile de păstrare specificate mai sus. Data fabricației și data expirării sunt trecute pe capacul flaconului.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte