Herbagetica Seleniu Organic x 60 de capsule

Herbagetica Seleniu Organic x 60 de capsule + 30 capsule CADOU

Herbagetica
A005300
Stoc epuizat
31,00 lei
cu TVA

Descriere

Seleniul, un nutrient esenţial pentru om, este un oligoelement format din mai mult de două duzini de seleno-proteine care au un rol critic în metabolismul hormonilor tiroidieni, reproducere, sinteza ADN-ului și în protejarea organismului de stresul oxidativ şi infecţii. Este un element chimic prezent în toate ţesuturile corpului nostru, având concentraţia cea mai mare în rinichi, ficat, splină şi pancreas. Funcţia sa biologică se referă la rolul său de mineral care protejează împotriva cancerului. 
Se utilizează ca adjuvant în:
 • boala canceroasă, radioterapie în cancer
 • leucemie
 • deficienţe imunitare
 • infertilitate la bărbaţi
 • hepatită virală B si C, hepatită la alcoolici
 • tiroidită autoimună, noduli tiroidieni, hipertiroidie
 • gripă
 • insuficienţă cardiacă, infarct
 • artrită şi poliartrită reumatoidă
 • distrofie musculară
 • arsuri solare, iradiere
 • sechele ale intoxicaţiei cu cupru, mercur, arseniu 

 

Diferenţa dintre Seleniu Organic şi alte forme de Seleniu:
Diferenţa între seleniu de sinteză şi cel organic este foarte mare. În primul rând, din punctul de vedere al eficienţei terapeutice, seleniu de sinteză este mult mai greu asimilat de organism şi nu are decât o parte dintre efectele antitumorale şi stimulente imunitare ale variantei sale organice.
Studiile au demonstrat efectele vindecătoare certe numai cu Seleniu Organic (obţinut adesea din drojdie de bere). Seleniul obţinut din extracte de drojdie de bere a indus apoptoza (moartea celulară programată) a celulelor canceroase atât pe culturi de celule, cât şi pe animale de laborator. Seleniu Organic este cel care a crescut cantitatea de anticorpi din laptele matern, a activat anumite celule ale sistemului imunitar, a determinat sinteza enzimelor cu rol antioxidant etc.
Beneficiile Seleniului Organic:
Seleniu Organic este component de bază al unor enzime care protejează celulele noastre de distrugerile radicalilor liberi din organism, contribuind astfel la menţinerea stării bune de sănătate şi tinereţe. În plus, datorită acţiunilor sale apoptotice şi de reparare a ADN-ului, precum şi a efectelor benefice asupra sistemelor endocrin şi imun, dar şi a proprietăţilor antioxidante, seleniul este important în prevenirea şi tratarea cancerului. Seleniu ne protejează şi împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arseniul şi este esenţial în organismul nostru pentru producerea anticorpilor, pe care sistemul imunitar îi foloseşte pentru a se apăra de viruşi, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul intervine în sinteza coenzimei Q10, în reglarea nivelului hormonilor masculini şi în buna funcţionare a prostatei la bărbaţi.
Printre acţiunile sale, seleniul este benefic şi în prevenirea cataractei şi a bolilor de inimă.
Compoziţie/1 capsulă:
 • Drojdie-de-bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) ........................................351 mg
 • Drojdie-de-bere uscată şi inactivă (Saccharomyces cerevisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu.......49 mg

 

Mod de administrare: Copii – între 4 şi 8 ani- 1 capsulă pe zi; între 9 şi 13 ani- 2 capsule pe zi. Copii peste 14 ani şi adulţi câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.
Femeile însărcinate sau care alăptează – între 1 şi 3 capsule pe zi. Bolnavii de cancer: între 4 şi 6 capsule pe zi.
Precauţii şi Contraindicaţii: Supradozarea (mai mult de 6 capsule) poate produce tulburări gastrointestinale, oboseală şi iritabilitate.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.