BCAA x 120 capsule Mărește

Secom BCAA x 120 capsule

Contine L-Glutamina si alti aminoacizi esentiali pentru sustinerea organismului in perioade de stres, efort intelectual, traume si cresterea rezistentei fizice

DOAR LA COMANDA

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

68,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Avantaje:

  • compozitie complexa pe baza de aminoacizi esentiali cu lant ramificat: L-Leucina, L-Izoleucina, L-Valina
  • adaos de L-Glutamina si vitamina B6, pentru eficienta sporita
  • ajunge pana la 60 de zile de administrare

 

Indicatii:
Leucina, izoleucina si valina sunt aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza si de aceea este necesar aport din exterior. Glutamina este un aminoacid semiesential, care poate fi sintetizat de organism, dar in perioade de stres, traume, efort intelectual, excesul de cortizol eliberat epuizeaza rezerva de glutamina din corp, de aceea este necesar aportul din exterior.
  • sustinerea organismului in stari catabolice (la nivelul organismului predomina procesele distructive) produse de arsuri, infectii, traume, interventii chirurgicale, transplant de maduva osoasa, tratamente cu glucocorticoizi (efect anabolizant asupra muschilor)
  • cresterea rezistentei fizice: participa la producerea de ATP – nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule
  • reducerea afectarii neurologice si psihice produsa de tulburari ale functiilor hepatice, malnutritie proteica sau consum excesiv de alcool:reducerea greutatii corporale fara afectarea masei musculare in regimurile hipocalorice: reduce tesutul adipos
    • participa la sinteza hepatica a proteinelor si a glicogenului
    • imbunatateste metabolizarea hepatica a amoniacului

 

Compozitie per capsula : L-Leucina 150 mg, L-Izoleucina 75 mg, L-Valina 75 mg (aminoacizi esentiali cu lanturi ramificate in raport ideal de 2:1:1), L-Glutamina 250 mg, vitamina B6 2.5 mg.
Leucina, Izoleucina si Valina sunt aminoacizi esentiali pentru ca organismul uman nu ii poate sintetiza si de aceea trebuie suplimentati din exterior.
Glutamina este un aminoacid semiesential (care poate fi sintetizat de organism dar in perioade de stres, traume, eforturi intelectuale este necesar aportul de glutamina din exterior deoarece, excesul de cortizon eliberat in asemenea stari epuizeaza rezerva de glutamina din corp).
Glutamina este prezenta in fiecare celula a organismului uman.In cantitatea cea mai mare se afla in sange, muschi si fluidul cerebro-spinal. Este cunoscuta ca si “carburantul” creierului.
Administrare:Cate 2 capsule de 1-2 ori/zi inainte sau dupa antrenament, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

26 alte produse în aceeași categorie: