Beautin Collagen Lichid Mango-Pepene 500 ml

Beautin Collagen Lichid Capsuni-Vanilie 500 ml

ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Stoc epuizat
128,50 lei
cu TVA
Colagen lichid, imbogatit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C si zinc.

Descriere

Colagenul este responsabil pentru mentinerea nivelului corespunzator de hidratare al pielii, asigurand fermitatea si elasticitatea acesteia. 

Beneficii:
- sporeste sanatatea si frumusetea pielii din interior
- imbunatateste textura pielii si intareste parul si unghiile
- contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, a cartilajelor si a incheieturilor
- are proprietati antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi
- este sub forma de peptida ce sporeste absorbtia sa in organism
- contine colagen de calitate ridicata din surse naturale de peste!

Studiile clinice au evidentiat o imbunatatire a structurii si conditiei pielii dupa 12 saptamani de utilizare.

Colagenul BEAUTIN Collagen din gama elements
- este in forma lichida pentru ingerare facila
- poate fi administrat in forma existenta sau diluat in jumatate de pahar cu apa
- include un capac cu masura pentru utilizare usoara
- nu lasa gust de peste si este usor absorbabil
- are o aroma de fructe excelenta

Compozitie:
O doza de 30 ml asigura: 10.000 mg colagen hidrolizat PEPTAN, 50 mg acid hialuronic, 80 mg vitamina C, 1,6 mg vitamina B2, 18 mg vitamina B3, 60 μg biotina, 800 μg vitamina A, 10 mg zinc

Care sunt beneficiile vitaminelor A, C, ale complexului B si ale zincului?
Vitamina C are proprietati antioxidante impotriva radicalilor liberi si contribuie la formarea normala a colagenului pentru a o functionare normala a pielii, cartilajelor, gingiilor si vaselor de sange.

Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii normale a pielii, in timp ce vitamina B si zincul contribuie la mentinerea conditiei fiziologice a pielii, unghiilor si parului, protejand celulele impotriva stresului oxidativ, respectiv impotriva efectelor daunatoare timpurii ale radicalilor liberi.
Aceste elemente combinate cu colagenul si acidul hialuronic sunt concentrate intr-un complex de frumusete deosebit de integrat ce asigura atat elemente nutritive primare, gata de folosire, cat si micronutrienti, ce contribuie la stimularea productiei naturale de colagen de catre organism.

Ce este colagenul si cum actioneaza?
Colagenul este o proteina fibroasa insolubila ce reprezinta componenta principala a tesutului conjunctiv al corpului, ce se regaseste pe intreaga suprafata a pielii.
Colagenul este responsabil pentru mentinerea nivelului corespunzator de hidratare al pielii, asigurand fermitatea si elasticitatea acesteia.
In timp, fibrele de colagen isi pierd elasticitatea, fapt ce conduce la aparitia semnelor vizibile ale imbatranirii la suprafata pielii, cum ar fi cutele profunde, ridurile si liniile fine.

De ce sa aleg colagen imbunatatit cu acid hialuronic?
Colagenul si acidul hialuronic sunt doua substante prezente in mod natural in organism, avand un rol extrem de important in sanatatea pielii, a tesutului conjunctiv si a articulatiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen si acid hialuronic scade in timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a mentine elasticitatea si fermitatea pielii, este necesara consolidarea colagenului si a acidului hialuronic.
Componentele formulei BEAUTIN COLAGEN pot contribui la o productie normala de colagen de catre corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub forma de peptide?
In procesul de digestie, organismul uman scindeaza proteinele in componente mai mici (peptide, aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe si le utilizeaza in diferite procese organice. In mod similar, proteina colagen trebuie descompusa de cateva ori pentru a putea fi absorbita de catre organism.
BEAUTIN COLAGEN contine colagen hidrolizat PEPTANΤΜ sub forma de peptide, care sunt deja descompuse pana la o dimensiune potrivita in vederea absorbtiei de catre organism, cat si pentru o utilizare mai buna si mai eficienta.

Peptidele de colagen sunt distribuite in organism, in special in derma (substratul) pielii si actioneaza in baza urmatorului mecanism dual:
- asigura pilonii esentiali pentru formarea fibrelor de elastan
- stimuleaza proliferarea fibroblastului, sporind procesul de formare a colagenului si a acidului hialuronic de catre corp
Acidul hialuronic actioneaza in mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii.

Rezultate vizibile dupa 12 saptamani de utilizare conform studiilor clinice (Peptan, Rousselot Healthy Choice, Hydrolyzed Collagen si Skin Health 2009)

Durata de actiune a produsului variaza in functie de conditia diferita a pielii, stilul de viata si dieta.
Derma (substratul) pielii unde nivelurile de colagen sunt reduse (ca urmare a imbatranirii, dietei necorespunzatoare sau supraexpunerii la UVA si UVB) si unde putem observa o lipsa de elasticitate a pielii.

Derma (substratul) pielii unde peptidele de colagen au actionat asupra compozitiei elementelor structurale, formarii elastanului si au stimulat proliferarea fibroblastului, cat si sintetizarea de colagen si acid hialuronic.

In plus, fenomenul de hidroliza in sine joaca un rol deosebit de important in calitatea aminoacizilor asigurati de produs. Metoda de hidroliza PEPTAN garanteaza faptul ca ingredientele raman intacte, in fiecare lot, de la data productiei pana la data consumului final.

De ce colagen din surse de peste?
Colagenul din peste reprezinta o sursa naturala pura de colagen, iar studiile au demonstrat faptul ca este mai usor absorbit de catre organism.
COLAGENUL BEAUTIN contine colagen din pestele Tilapia, care beneficiaza de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sanatatea pielii, comparativ cu alte tipuri de colagen, prelevate de la alte specii.
Colagenul nu contine agenti contaminanti, intregul proces de fabricatie avand loc in conditii de pescuit si productie controlate.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.