Preț redus! Solgar Extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba x 60 de capsule vegetale. Mărește

Solgar Extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba x 60 de capsule vegetale.

Imbunatateste circulatia periferica.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

96,00 lei (inclusiv TVA)

-15,00 lei

111,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Gingko biloba a fost utilizată în mod tradițional pentru a îmbunătăți circulația și a stimula circulația periferică către brațe, picioare și creier. 
Cercetările s-au concentrat asupra utilizărilor sale ca potențial tonic al creierului, dar și în cazuri de memorie proastă, scăderea vioiciunii, tinitus, extremități reci și demență senilă. Ginkgo Biloba prezintă de asemenea proprietăți antialergice și acționează ca un antioxidant, dată fiind abundența de glicozide din extract. 

Administrare: 1 capsula vegetala pe zi preferabil in timpul mesei. Numai pentru adulti. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Ingrediente/capsula: Extract pudră standardizat din frunze de Ginkgo biloba (G.B.E.) (21,6 mg [24%] ginkgoflavoglicozide, 5,6 mg [6%] terpenoide totale) 90 mg
Pudră din frunze neprelucrate de Ginkgo biloba 45 mg

Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, soia, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Atentionari: Ginkgo interactioneaza cu anticoagulante si medicamente pentru subtierea sangelui, administrarea concomitenta ar trebui evitata.

30 alte produse în aceeași categorie: