Reduced price! Nocist Intensiv, 7 pliculete, Specchiasol

Nocist Intensiv, 7 pliculete, Specchiasol

B0X009560

Specchiasol

Sustine functionarea normala a cailor urinare si drenajul lichidelor corporale.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Contine extract de afin american (Merișor), extract de mesteacăn, L-cisteina si D-manoza, cu rol in sustinerea functionarii normale a cailor urinare si a drenajului lichidelor corporale. Formula exclusiva este patent international cu proantocianidine cu catena scurta, titrata prin metoda unica, cate 45 mg pe doza zilnica. Lungimea lantului polimeric determina tipul de impact asupra asupra bolilor tractului urinar - rapid sau indelungat.

  Ingrediente: 

  Indulcitori: fructoza, steviol glicozide (din frunze de Stevia rebaudiana); D-manoza, N-acetil-L-cisteina; extract uscat 450-500:1 (hidroxid de magneziu, fosfat tricalcic) din fructe de Afin american (Vaccinium macrocarpon) cu 15% proantocianidine/PAC, extract hidroalcoolic 3-4:1 (maltodextrina) din frunze de mesteacan (Betula pendula, Betula pubescens) cu 1% hiperozide; extract uscat din fructe de afin american (Vaccinium macrocarpon) cu 30% proantocianidine/PAC; aroma de Afin american (maltodextrina, guma arabica); agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; acidifiant: acid citric anhidru.

  Actiune: 

  N-acetilcisteina 250mg - agent mucolitic care combate recidivele tractului urinar, dezagregheaza si reduce numarul de forme vitale ale bacteriilor Escherichia coli prezente in biofilme.

  Afin american (Vaccinium macrocarpon) 150mg/PACs-45mg - datorita continutului de proantocianidina (PACs) blocheaza aderenta bacteriilor uropatogene, protejand astfel vezica urinara de influente exterioare. Inhiba adezinele prezente pe fimbriile de tipul P ale Escherichia coli.

  Frunze de mesteacan alb (Betulla alba) 40mg extractul din frunze de mesteacan favorizeaza eliminarea din organism a excesului de lichid.

  D-manoza 500mg - blocheaza adezinele prezente pe fimbriile de tipul 1 ale Escherichia coli.

  Indicatii: 

  -cistita

  -cistita recidivanta

  -infectiile tractului urinar.

  Mod de utilizare:

  Se recomanda dizolvarea continutului unui pliculet intr-un pahar de apa, care se bea de preferinta seara, inainte de culcare.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Nocist Intensiv, 7 pliculete, Specchiasol

Nocist Intensiv, 7 pliculete, Specchiasol

Sustine functionarea normala a cailor urinare si drenajul lichidelor corporale.