La multi ani. Romania!

Pentru că astăzi sărbătorim România ținem să vă prezentăm trei din cele mai reprezentative companii românești din domeniul farmaciei și să le mulțumim că ne reprezintă prin produse eficiente și cu standarde înalte de calitate atât în țară cât și pe piața de peste hotare.

Antibiotice

Este un brand cu tradiție și cel mai important producător de medicamente generice din România. Istoria Antibiotice începe în anul 1955 când s-a deschis prima fabrică din România și din sud-estul Europei care producea Penicilină. Dezvoltarea sa a continuat prin preocuparea constantă de modernizare a activității și a produselor oferite, compania fiind orientată către nevoile mereu în schimbare ale clienților și consumatorilor.
În prezent dezvoltă și produce medicamente generice de uz uman (157 de produse) destinate unei game variate de afecțiuni, medicamente veterinare și substanța activă Nistatina. Cu acest portofoliu compania este prezentă pe piața din România și din 75 de țări ale lumii, fiind producătorul numărul I de Nistatină la nivel mondial, acest lucru fiind posibil prin implementarea standardelor de calitate recunoscute internațional.

Biofarm

Este unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din România cu o istorie de peste 100 de ani. Cele mai cunoscute branduri Biofarm® au scris istorie: Colebil, Triferment, Cavit, Anghirol, Carmol, iar faptul că după atâția ani de la apariție sunt în continuare foarte apreciate arată calitatea lor de necontestat.
Povestea Biofarm începe în anul 1921 când compania ia naștere prin fuzionarea mai multor firme producătoare din industria medicamentului din țara noastră. De atunci compania este într-o continuă extindere și dezvoltare prin perfecționare și inovare la standarde de cel mai înalt nivel, în prezent fiind prezentă în alte 12 țări cu o gamă foarte mare de produse create cu responsabilitate față de fiecare persoană care va folosi un produs Biofarm.

Farmec

De peste 130 de ani, Farmec reprezintă industria locală de cosmetice, impresionând o lume întreagă cu un portofoliu multibrand ce conține produse eficiente, concepute în laboratoare performante. În prezent este cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc.
Portofoliul Farmec cuprinde: produse de îngrijire a tenului, a corpului și a părului; produse de machiaj; produse de igienă orală; produse de protecţie solară; produse de cosmetică profesională; produse pentru bărbaţi; soluţii de îngrijire a locuinței. Cele mai cunoscute game sunt Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Gerovital Tratament Expert, Aslavital, Doina, Farmec, Triumf și Nufăr.
Compania promovează frumusețea autentică și farmecul natural al fiecăruia prin grija pentru frumos și sănătate, respectul faţă de tradiţie şi mediul înconjurător, completate de cercetarea continuă, inovație şi atenţia la cerinţele clienţilor.

La mulţi ani România și felicitări tuturor celor care ne reprezintă prin calitate și responsabilitate în ceea ce fac!

Produs adaugat la lista de dorinte