De data aceasta nu voi scrie despre medicamente sau afecțiuni, în schimb vă voi transmite gândul nostru pentru această perioadă. Se apropie sărbătoarea Paștelui pentru majoritatea dintre noi, este o perioadă din an plină de lumină, prin sărbătoarea aceasta dar și prin reînvierea naturii, prin atmosfera zilelor de primăvară.

            Nu mai este altă primăvară în acest an, un alt copac înflorit pe lângă care poate treci în fugă ziua fără să îl privești, cu gândul la probleme și la ce ai de făcut, iar până la anul când Poate va fi mai bine, e drum lung! Și nu avem garanția că la anul va fi totul perfect, ceea ce avem cu certitudine este momentul prezent așa că amintește-ți și mai pune câte un stop din când în când și îndreaptă-ți privirea de la neajunsuri și probleme spre primăvară și spre lumina acestei perioade. Detașează-te chiar și pentru câteva minute măcar și vei descoperi că se poate schimba perspectiva asupra problemelor. Ridică ochiii din calculator, din telefon sau dinspre pământ… și privește către cer. Este frumos cerul astăzi, este senin, sunt nori?

            Alături de gândurile noastre de sănătate și bucurie alături de cei dragi, Farmacia Silva vă dorește și asta: Să reușiți să vă găsiți cât de puține momente de deconectare și bucurie interioară.  Oriunde ați fi și în orice situație ați fi.

             Sărbători cu pace, lumină și senin în suflete!

Produs adaugat la lista de dorinte