Sarbatorim impreuna alaturi de brandurile romanesti

Adaugat de in Noutăți la data Nov 30, 2016. 0 Comentarii
Sarbatorim impreuna alaturi de brandurile romanesti

Pentru ca astazi este cu si despre romani, vrem sa aplaudam si sa multumim firmelor de medicamente, suplimente si cosmetice romanesti. Multe din ele au ajus sa fie cunoscute si in afara tarii.

Herbagetica – Infiintata in 2010 in Brasov, detine un portofoliu amplu de suplimente 100% naturale pe baza de extracte standardizate produse in Europa. Printre game, enumeram: Curcumin, Celule Stem, Vitamine si minerale organice, Zeolit, Echilibrare emotionala, Potenta, Slabit detoxifiere frumusete.

Dacia Plant - fondata in anul 2002 de cativa tineri pasionati care au vrut sa demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi. Plantele folosite in produsele lor sunt obtinute din culturile bio proprii sau din cele ale colaboratorilor si trec printr-un proces exigent de selectie. Produse 100% natural.

Farmec - Gerovital, Aslavital, Aslamed – Istoria moderna a companiei incepe in 1967, produsele lor fiind cunoscute si importate astazi in tari din Europa, Asia si America de Nord. Portofoliul companiei insumeaza cateva sute de produse, cele mai cunoscute game fiid Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Athos si Obsesie.

Fares – In anul 1929, farmacistul Andrei Fargo trece sub semnul stiintei intelepciunea populara prin fondarea firmei “Digitalis – Prima companie Romana pentru cultivarea plantelor medicinale”, care astazi poarta numele de Fares. Plantele folosite la obtinerea produselor sunt obtinute din culturi proprii.

Tis – Isi incepe activitatea in 1994 ca laborator farmaceutic autorizat de Agentia Nationala a Medicamentului pentru productia de medicamente. Localizata in Bucuresti, compania are un portofoliu ce include medicamente generice si combinatii, medicamente din plante si propolis, suplimente alimentare, dispozitive medicale, produse cosmetice si dermato-cosmetice.

Biofarm – Unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare. Compania, fondata în 1921, s-a concentrat pe dezvoltarea, producerea și comercializarea atât a unor branduri puternice, cat și a unor produse generice. Biofarm se regasește de mai mulți ani în topul primilor 3 producători români de soluții și suspensii pentru administrare orala, este cel mai important producator roman de capsule gelatinoase moi si unul dintre cei mai mari fabricanti de comprimate si drajeuri din Romania.

Terapia – Infiintata in 1920 la Cluj-Napoca este al doilea producator roman de medicamente si cel mai mare exportator de medicamente din Romania.

Antibiotice Iasi – de la Penicilina, primul produs fabricat in 1955, portofoliul companiei ajunge astazi la 148 produse ce se adreseaza cu precadere pacientilor cu boli infectioase, dar si patologiilor cardiovasculare, dermatologice, digestive, oncologice si ale sistemului nervos central.

Fiterman - înființată în 1995 în Iași a creat, dezvoltat si produs până în prezent peste 100 de produse cu adresabilitate pentru întreaga familie, ce acoperă peste 15 arii terapeutice.

Consideram ca este importanta valorizarea produselor propriei tari, mai ales cand avem la dispozitie producatori de incredere, cu o lunga istorie in spate. Produsele de calitate cu siguranta nu ne lipsesc, ceea ce ne lipseste poate este putin mai multa mandrie si apreciere a produselor romanesti.

Farmacist,

Valentina STANOAIE

Adauga un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu va fi facut public)
* Comentariu: