FerruMax Baby 30ml

Solacium Pharma
In stoc
85,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

FerruMax Baby- fier sucrosomial pentru sugari si copii

Descriere

Recomandari:
- Profilaxia anemiei feriprive la sugari
- Anemie feriprivă, deficit de fier

Compozitie:
Fier Sucrosomial® 7 mg/ 1 ml (50% VNR)
Nu conține gluten.
Conține zahăr.

Fierul Sucrosomial® conținut în FerruMax® baby este încorporat într-o membrană de fosfolipide care îl face mult mai ușor de absorbit la nivel intestinal. Tehnologia de încorporarea a Fierului Sucrosomial® crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

FerruMax® baby este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® (Sideral® r.m.) recomandat pentru compensarea deficitelor nutritive ale copiilor sau în perioadele în care organismul copilului are o nevoie crescută de fier. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Fierul Sucrosomial® (Sideral® r.m.) conținut în FerruMax® baby, trece nemodificat prin stomac și este absorbit direct la nivelul intestinului. În acest mod, toleranța gastrică este crescută și sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

Mod de administrare:
Mod de preparare: deschideți plicul și adăugați pulberea din plic peste lichidul din flacon. Închideți flaconul și agitați energic. Agitați flaconul înainte de fiecare utilizare.

Mod de utilizare:
10 picături pe zi (egal cu 1 ml soluție) sau după cum v-a recomandat medicul. Folosiți pipeta dozatoare din ambalajul produsului. Poate fi administrat direct în gura copilului sau divolvat în jumătate de pahar de apă sau în orice alt lichid la temperatura camerei.
FerruMax® baby poate fi luat în orice moment al zilei. A se utiliza doar după reconstituire.

Atentionare:
- A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
- A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
- A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.
- Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Precautii:
- A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.
- Contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte.
- Fierul în exces poate fi fatal copiilor mici.

Detalii ale produsului

3 Produse

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.