Ghimbir extract forte 120 capsule

Ghimbir extract forte 120 capsule

In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Descriere

Este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă.
Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.
Susține valorile normale ale trigliceridelor și colesterolului seric și funcționarea; normală a ficatului și pancreasului; contribuie la buna funcționare a vezicii biliare și a aparatului digestiv.


Mod de administrare: 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.


Ingrediente: Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1 cu min. 5% gingeroli: 160mg; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină pulbere:120mg; capsulă de gelatină; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 40mg; Ghințură (Gentiana lutea), rădăcină, pulbere:
40mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic 40-50:1 uscat cu 80% silimarină: 40mg

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte