Adya Lilidose Arginină buvabilă 1000mg

Adya Lilidose Arginină buvabilă 1000mg

6426456001042
In stoc
25,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

LiliDose Arginină buvabilă este un produs marca Adya Green Pharma din categoria suplimentelor alimentare care conține aminoacidul arginină sub formă ușor asimilabilă de aspartat.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

LiliDose Arginină buvabilă este un produs marca Adya Green Pharma din categoria suplimentelor alimentare care conține aminoacidul arginină sub formă ușor asimilabilă de aspartat.

 

L-Arginina este un aminoacid semiesențial care intră în structura proteinelor, fiind necesar pentru sinteza de creatină cu rol în sinteza hormonului hipofizar, participă la metabolizarea amoniacului (care este toxic pentru organism) și se regăsește și în lichidul seminal al bărbaților (în proporție de peste 80%).

Datorită acestor proprietăți ale argininei, beneficiile acestui aminoacid asupra organismului sunt multiple, de la efectul detoxifiant asupra ficatului, până la implicarea acestuia în procesele de creștere a copiilor, de scădere a tensiunii arteriale sau vindecare a rănilor, îmbunătățirea funcției sexuale.

Arginina este aminoacidul implicat în procesul de sinteză al proteinelor în organism. La rândul lor, proteinele contribuie la creșterea masei musculare, arginina devenind astfel un nutrient-cheie pentru sportivi sau perioadele de efort fizic susținut. De asemenea, în organism arginina este transformată în oxid nitric, produs cu rol vasodilatator ce contribuie la îmbunătățirea circulației prin dilatarea vaselor de sânge.

PRECAUȚII

  • A se păstra ferit de căldura, lumină şi umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare inscrisă pe ambalaj.
  • Consumul excesiv poate avea efect laxativ !
  • Produsul nu este destinat copiilor sub 12 ani și femeilor însărcinate!

 

INGREDIENTE

per monodoza(25ml): apă purificată, L-asparat de L-arginină - 1g/5g;  potențiator de aromă: piersică; conservant: sorbat de potasiu; îndulcitor : sucraloză.

 

MOD DE ADMINISTRARE

Adulți: 2-3 monodoze (25ml) /zi înainte de mesele principale, pe o perioadă de trei luni, dar nu mai mult de 15 zile/lună;

 Copii cu vărstă peste 12 ani: 1-2 monodoze(25ml) /zi înainte de masa de dimineață sau prânz, pe o perioadă de trei luni, dar nu mai mult de 15 zile/lună;

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie cu 10 monodoze x 25ml

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte